Qui som

TOT SALUT és un centre multidisciplinar, on hi treballen diferents professionals, com són:logopedes, psicòlegs, psicopedagogs i per altra banda fisioterapeutes, osteopates i podòlegs, tots de forma integrada.

Els professionals, a més d’aportar la seva experiència, es coordinen entre ells i amb d’altres professionals de l’àmbit de la salut i de l’educació (professorat, EAP, CDIAP, CSMIJ, optometristes, otorrins, neuròlegs, psiquiatre infantil,...) així com amb les famílies dels nens amb qui treballem.

El nostre objectiu és oferir un servei de qualitat i adaptat a les necessitats dels diferents casos (objectius a treballar, metodologia, professionals que intervenen, horaris flexibles,...) a partir dels diferents tipus de tractament que oferim. Per aquesta raó, valorem positivament els següents aspectes del nostre funcionament:

  • Entrevista informativa gratuïta (sense cap compromís).
  • Disponibilitat per fer un bon seguiment dels casos que tractem, així com per a resoldre consultes prèvies a possibles tractaments posteriors.
  • Preus assequibles.
  • Col.laboració en el procés de petició de beques, tant pels casos que ja treballem al centre com per possibles nous tractaments a partir del curs vinent.
  • En casos excepcionals, el centre està obert a flexibilitzar el pagament dels tractaments en condicions determinades.

Per a qualsevol consulta o informació d’aquests i altres serveis podeu trobar-nos al següent telèfon:
TOT SALUT: 93.307.98.98

Més informació
Nom
Telèfon
Email
Comentaris
 
 
Acepto las condiciones de uso que vienen establecidas en el Aviso legal.